Att komma hem är att komma hem!

Bor ju numera hemma i min barndoms stad, eller snarare väldigt långt ut från det centrala av Sala, men likt förbaskat så bor jag här! Och som jag trivs!!! Jösses Amalia! Att åter bo i idyllen Sala får mig att bubbla i magen av lycka, och mina svängningar i humöret blir väldigt korta!

Vart knalldeppig förra veckan, men efter en tre fyra dagars jätteångest med sugrörsandande, svettningar och panik, så kröp skiten åter in i sitt mörka rum och jag kunde börja le igen.

De jobbigaste med detta är att jag liksom inte har riktigt kontroll över mig själv och gör massa tokiga saker, blir ändå mer manisk och detta leder till att jag mår ändå sämre, men då jag numera vet av detta så hjälper det mig att styra upp mig själv på banan igen!

Men de var inte detta jag tänkte skriva om, *hm* Utan MUSIK FÖÖÖR FAAAAN, som Lindeman sade!

Jag spelar med i ett band som är så jävla bra!!!!

Efter hemkomsten så spelar jag äntligen den musik jag älskar ihop med musiker jag högaktar och tycker vansinnigt mycket om som människor!

Trummisen är en man som inte är riktigt komplett, enligt egen utsago, men den mannen är en klippa som gör mig trygg i mitt spelande, och får mig alltid att känna ”Jösses vilken tur jag har som får äran att spela med denna underbara människa! Och maken till Coool-Cat får man leta efter!!!

Basisten är ett kapitlet för sig själv då han är en riktig klurgubbe i ordets rätta bemärkelse!

Och som han spelar, han får det att svänga så hur jag än spelar så låter det skitbra och mer tur än så kan jag inte ha!!

Så dessa båda herrar är liksom grunden i mitt spelande just nu, och utan dessa båda vore jag en väldigt olycklig i mitt spelande då dom får mig trygg, glad och även dansande när det svänger så det svartnar ute i repan!

Så de var väl detta om detta!

This entry was written by Puppe , posted on måndag oktober 24 2011at 08:10 f m , filed under Blandat . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

3 Responses to “Att komma hem är att komma hem!”

Kommentera

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>