Dålig mix just nu!

Håller ju på med mina små,små skuttaffärer på blocket och några andra sidor och de går icke bra just nu, men så är det ju när man gjort en kanonaffär att de man förlorar på gungorna tar man igen på karusellerna, å i slutänden så år det ju ändå plusminusnoll så att säga!

Men nu är en ny mixer på ingång till studion som både är en vanlig scenmixer och ljudkort till inspelning och hör och häpnas, sedan är det nog lugnt på vilja ha fronten…..känns inte som ett misslyckande, utan snarare som om jag äntligen hittat de saker jag vill ha att spela på!

En Les Paul, en Strata, en bra Marshall och en bra dist, samt wha-wha, ett litet pa, en bra lokal och framförallt väldigt trevliga och härliga musiker att spela med!

Och höll på att glömma, åsså går jag ju hos en gitarr-lärare som försöker förklara hur de funkar och ger mig små tips.

Sedan så måste jag ju tillägga att jag har i mitt tycke världens bästa och trevligaste familj, skriver ju nästan aldrig om dom, men de är ju ändå det som är det viktigaste i mitt liv och de är ju mer på det personliga planet så det väljer jag  att inte lämna ut här på nätet så ofta.

För som jag tycker, att om jag lämnar ut mig själv är helt ok, men att lämna ut andra är inte så coolt.

lev väl

This entry was written by Puppe , posted on tisdag oktober 25 2011at 07:10 f m , filed under Blandat . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

41 Responses to “Dålig mix just nu!”

Kommentera

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>