De här med att aldrig vara riktigt nöjd är på gott och ont…

Numera så känner jag mig själv lite mera än vad jag gjort innan, och därför försöker jag lösa saker som gör mig brydd och inte bara flyr lixom.

Som med mitt gitarrspelande, varför har det inte vart så där skitkul som de brukar vara?

Har funderat vart min spelglädje tagit vägen?

Så nu på morgonen gick jag ut och slog sönder alla gitarrer och stärkare… nä, men jag hängde på mig nya gitarren och vred ner förstärkarens alla vred på noll och sedan började jag skruva på alla knappar,rattar och brytare för att hitta det ljud som gör mig glad, och får mig att tända i spelandet!

Till sakens skall sägas åxå att jag väntar på ett besked som jag vill skall bli ja, men förmodligen blir nej på en gitarr och musikerlinje, och att vänta är ju inte min likör liksom då jag blir knäppar av det, men de är bara att gilla läget!

Åter till kontentan av ljudet!

Dist.

Jag har försökt att vrida ner disten och spela mer ”icke Puppiskt” sista tiden,och visst låter de fint ibland, men de är inte jag.

Jag vill att de skall skrika och låta när jag spelar!

De skall kännas i magen lixom, då blir jag lycklig märkte jag och de ger mig positiv energi.

Så nu vill jag starta en powertrio åxå, för att få spela skiten av sig så att säga!

De var väll de om detta……

 

 

This entry was written by Puppe , posted on måndag juni 04 2012at 09:06 f m , filed under Blandat . Bookmark the permalink . Post a comment below or leave a trackback: Trackback URL.

Kommentera

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>